Stig25 Napisano 22 Września 2011 Share Napisano 22 Września 2011 Witam ostatnio zaczęły mojej muchołówce intensywnie opadać liście . Czyżby zaczęła wchodzić w stan zimowania ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaKe Napisano 22 Września 2011 Share Napisano 22 Września 2011 Te liście są nowe czy już mają parę tygodni? Moja muchołówka zachowuję się przeciwnie - zaczęła wypuszczać chyba 7 pułapek naraz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 22 Września 2011 Autor Share Napisano 22 Września 2011 Te liście są nowe czy już mają parę tygodni? Moja muchołówka zachowuję się przeciwnie - zaczęła wypuszczać chyba 7 pułapek naraz Chyba nowe ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 22 Września 2011 Share Napisano 22 Września 2011 Nie są nowe. Są jednymi ze starszych. Przecież nad tymi łodyżkami są młodsze - zielone. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 22 Września 2011 Autor Share Napisano 22 Września 2011 Może i tak ale stało się to tak nagle i myślałem, że już wchodzi w stan zimowania . Zawsze usychało po jedynym liściu . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 22 Września 2011 Share Napisano 22 Września 2011 A teraz usychają aż dwa. ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaKe Napisano 22 Września 2011 Share Napisano 22 Września 2011 (edytowane) U mnie to usychają teraz chyba z 4 liście naraz to chyba dlatego tak nagle zaczęła wypuszczać nowe Edytowane 22 Września 2011 przez SnaKe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 24 Września 2011 Autor Share Napisano 24 Września 2011 A mam takie pytanie czy rosiczki i dzbanki trzeba też zimować ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 24 Września 2011 Share Napisano 24 Września 2011 Dzbaneczników się nie zimuje, jeśli chodzi o rosiczki to zależy jakie, zimujesz tylko zimnolubne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oftza Napisano 24 Września 2011 Share Napisano 24 Września 2011 U mnie to usychają teraz chyba z 4 liście naraz to chyba dlatego tak nagle zaczęła wypuszczać nowe A moja muchołówka wypuszcza sobie pęd kwiatowy. Do zimowania jeszcze trochę, ale wydawało mi się, że na kwiatki to już za późno. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi