Redgreen Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 Nie wiem czy komuś się to spodoba lub zainteresuje. Muszki są zbyt małe żeby trącić włoski czuciowe ale widać w którym miejscu wytwarza roślina wabik dla owadów bo tam się kręcą. Przepraszam za jakość i trzęsące się ręce. http://youtu.be/Edq74i_rKak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaKe Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 film niestety nie działa. jest prywatny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 27 Września 2011 Autor Share Napisano 27 Września 2011 Nie popisałem się powinno już działać niech ktoś sprawdzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roslina1991 Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 (edytowane) działa ale ameryki to Ty nie odkryłeś P.S podziwiam Cię 7 minut trzymać kamęrę i filmować to samo Edytowane 27 Września 2011 przez roslina1991 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaKe Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 (edytowane) To teraz ja się pochwale. Filmik niestety kręcony ok. 1 miesiąc temu, muchołówka była jeszcze w złym stanie Co do Twojego filmu, DO-BRZE wymiata Edytowane 27 Września 2011 przez SnaKe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 28 Września 2011 Autor Share Napisano 28 Września 2011 roslina1991 wiem że nic nie odkryłem. To pierwsza mucha od lat złapana na gorącym uczynku i miałem nadzieję filmując tak długo że jednak się zamknie. Podobno znała numery wczorajszego lotto i mogłem negocjować wypuszczenie za te sześć cyfr SnaKe twój to przynajmniej krótko , zwięźle i na temat a mnie ręka już bolała od trzymania FZ-38 Może ktoś jeszcze coś wrzuci? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi