Skocz do zawartości

Prezent na 18

maklerw

Rekomendowane odpowiedzi

Ja powiem co siostrze kupiłem. Na popularnym serwisie aukcyjnym :D

Lampka UV, akryl, tipsy, dekoracje do paznokci, lakiery.

Czyli sama sobie robi teraz na imprezy paznokcie, które u kosmetyczki by miała za parędziesiąt złotych :D

A teraz to rozpowszechnione jest na aukcjach, to i tańsze 2x niż gdy ja kupowałem. To jeszcze szlifierkę do paznokci i inne bajera starczy $$$

Za tyle kasy to do przeszło 200 razy będzie mogła sobie lub koleżankom jak przyjdą do niej robić paznokcie, jak kupisz w odpowiednich proporcjach wszystko

(służę pomocą ^^).

Na laptop to za mało, a kupować żeby kupować odpada.

Kosmetyki+perfumy to nawet w Sephora kupisz kilka siatek, więc też odpada.

Znasz jej zainteresowania może ? Albo jaka jest ? Bym siostry spytał to by mogła podpowiedzieć, ten sam wiek, a szczerze odpowie.

Na start za 1500zł to jest według mnie Panasonic Kamera FULL HD, stabilizacja optyczna. Siostra chłopakowi swojemu kupiła za 1000zł Toshiba kamerę i jest fajna powiem :D a za 1500 to już hmmm ^^

Za tyle są już też amatorsko-półprofesjonalne lustrzanki cyfrowe.

I nie kupuj niczego w sklepie od tak, lepiej pierw powiedz co wybierasz, a się poszuka co najlepsze w jakości, a nie grzyba leśnego sprzedawcę w sklepie pytać będziesz.

Edytowane przez unlimited1991
Odnośnik do odpowiedzi

Ja powiem co siostrze kupiłem. Na popularnym serwisie aukcyjnym :D

Lampka UV, akryl, tipsy, dekoracje do paznokci, lakiery.

Czyli sama sobie robi teraz na imprezy paznokcie, które u kosmetyczki by miała za parędziesiąt złotych :D

A teraz to rozpowszechnione jest na aukcjach, to i tańsze 2x niż gdy ja kupowałem. To jeszcze szlifierkę do paznokci i inne bajera starczy $$$

Za tyle kasy to do przeszło 200 razy będzie mogła sobie lub koleżankom jak przyjdą do niej robić paznokcie, jak kupisz w odpowiednich proporcjach wszystko

(służę pomocą ^^).

Na laptop to za mało, a kupować żeby kupować odpada.

Kosmetyki+perfumy to nawet w Sephora kupisz kilka siatek, więc też odpada.

Znasz jej zainteresowania może ? Albo jaka jest ? Bym siostry spytał to by mogła podpowiedzieć, ten sam wiek, a szczerze odpowie.

Na start za 1500zł to jest według mnie Panasonic Kamera FULL HD, stabilizacja optyczna. Siostra chłopakowi swojemu kupiła za 1000zł Toshiba kamerę i jest fajna powiem :D a za 1500 to już hmmm ^^

Za tyle są już też amatorsko-półprofesjonalne lustrzanki cyfrowe.

I nie kupuj niczego w sklepie od tak, lepiej pierw powiedz co wybierasz, a się poszuka co najlepsze w jakości, a nie grzyba leśnego sprzedawcę w sklepie pytać będziesz.

zestaw: zrób to sam, i elektryczne zabawki - coś szykownego :rotfl:

sypnij jej markowe perfumy 1500 - powinno wystarczyć

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyna zajmuje się pół profesjonalnie fotografią więc kamery i lustrzanki odpadają jak i laptop.

Pomysł był na zrobienie jej portfolio ale nikt w rejonie nie potrafi tego zrobić profesjonalnie ...

Pomysł z tym zestawem do paznokci całkiem niezły musze przyznać.

Perfumy odpadają bo to trzeba raczej znać czyjś gust i zapachy które lubi.

Inny pomysł był z biżuterią (kolia) ale tak naprawde nie ma też nic szykownego.

Wszelkie pomysły zawsze mogą coś naprowadzić więc chętnie poczytam pomysły.

Odnośnik do odpowiedzi

Gustowne czy nie zawsze ciężki temat bo nie ma nic gorszego jak niechciany prezent który później leży na dnie szafy i nie ma co z nim zrobić.

Jak nic nie wymyślisz to drąż temat fotografii, pełno potrzebnych gadżetów i dodatków.

Jakiś wyjazd, wycieczka na imprezę foto lub do miejsca gdzie chciała by być.

kubusszerokopasmowy jak krem, maseczka uczuli to będzie halo lepiej od razu pobyt w SPA przynajmniej profesjonalnie się zajmą :biggrin:

Edytowane przez Redgreen
Odnośnik do odpowiedzi

Ej to nie są tipsy, tylko sama akryle prof. może robić ~~"

Jak fotografią, to może obiektyw, tylko dowiedz się jaką lustrzankę ma. Obiektywy dobre to jest 1000-2000zł, zależy czy bardziej makro, czy widoków zdjęcia robi. Karty pamięci większe, też tanie nie są. Statyw, pokrowiec.

Zegarek to fajny pomysł, o ile idziesz wybierać z kimś, a nie na ślepo o zegarek dostajesz. Więc równoważnie z zegarkiem. Pomyśl o obiektywie, filtrach, tulipan.

Kosmetyki odpadają bo za 1,5k to kilka toreb, jakby z hipermarketu przyszedł by wyglądał, a to coś konkret musi być.

Edytowane przez unlimited1991
Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek.

Wycieczka dobry pomysł.

Ten z tipsami marny. :)

Pomysł z zestawem paznokciowym dobry, ale zależy czy lubi mieć oryginalnie zrobione paznokcie, czy tylko podstawowo lakierem na gładko.

Wycieczka też świetny pomysł : )

Odnośnik do odpowiedzi

:D no ja osobiście na 18 urodziny od kolegów z klasy licealnej dostałem... MALUCHA :D możesz rozważyć tę opcje;p

Chyba trochę mało eleganckie, jak na prawię rodzinę :P... A może właśnie jakieś akcesoria do aparatu? Program komputerowy? Zegarek wydaje się być dobry, jednak mało oryginalny ;) Może jakiś dobry telefon? Może ipoda, Może znajdziesz za tyle Ipada2?

Odnośnik do odpowiedzi

:D no ja osobiście na 18 urodziny od kolegów z klasy licealnej dostałem... MALUCHA :D możesz rozważyć tę opcje;p

Już patrzyłem za jakimś tanim samochodem ale nic godnego uwagi nie znalazłem. Pozatym samochód to jednak trzeba umieć czasem naprawić do tego opłacać OC itp. ... wiec ten pomysł też przepadł.

Akcesoria do aparatu programy też odpadają bo to ma :)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.