Skocz do zawartości

Prezent na 18

maklerw

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym kupił jakiś fajny zestaw płyt, np. Jeśli lubi Nirvanę to wyszedł świetny zestaw gadżetów na 20-lecie albumu "Nevermind", w zależności od gustu widziałem podobne zestawy U2, Dżemu i kilku innych zespołów :P Koszt ok. 500 zł, więc trzykrotnie mniej niż proponujesz, ale dziewczyny, które znam, ucieszyłyby się :P Może super ekskluzywne to to nie jest, ale melomana ucieszy :P

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym kupił jakiś fajny zestaw płyt, np. Jeśli lubi Nirvanę to wyszedł świetny zestaw gadżetów na 20-lecie albumu "Nevermind", w zależności od gustu widziałem podobne zestawy U2, Dżemu i kilku innych zespołów :P Koszt ok. 500 zł, więc trzykrotnie mniej niż proponujesz, ale dziewczyny, które znam, ucieszyłyby się :P Może super ekskluzywne to to nie jest, ale melomana ucieszy :P

Niestety ale słuch po prostu wszystkiego :) więc fajny pomysł ale też niestety nie.

Odnośnik do odpowiedzi

maklerw jeśli jej rodzice nie są milionerami, nie obchodzi mnie to, więc nie odpowiadaj, to nie będzie miała wszystkich potrzebnych do fotografii obiektywów uwierz. A wycieczka na szybko hm... i z rodzicami trzeba byłoby pogadać :D SPA naj pomysł chyba póki co.

Nie kolekcjonuje niczego ?

Odnośnik do odpowiedzi

Zbuduj jej jakieś wielkie palludarium z dbankami itp, będzie miała co fotografować :D

a forum być może zyska nową użytkowniczkę :P

Pomysł fajny, ucieszyłby mnie (na wypadek, gdyby ktoś chciał mi sprezentować ;)), ale o tyle śliski, że uprawa roślin mięsożernych to dość osobliwe hobby i nie każdemu musi odpowiadać. Czyli chyba spore ryzyko zaliczenia nietrafionego prezentu.

Odnośnik do odpowiedzi

Zbuduj jej jakieś wielkie palludarium z dbankami itp, będzie miała co fotografować :D

a forum być może zyska nową użytkowniczkę :P

Nie ma potrzeby :) pomagała nam ostatnio przy imporcie z sadzeniem dzbaneczników do ma do mojego M1 jakieś 300m wiec zdjęcia robić może kiedy chce :) a za 1500zł to nie da się czegoś dużego zrobić :D

Niestety ale nic nie kolekcjonuje.

Wycieczka ciekawy pomysł ale to trzeba termin zrezerwować a chodzi do szkoły jeszcze więc odpada ...

Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że dziwczyna jest taka, że cieszy się ze wszystkiego tak samo bez znaczenia na wartość prezentu, ale to teże jest właśnie problem ... bo są też prezenty, których nie powinno się dawać, pomysł był i na pierścionek z niedużym brylantem albo kolczyki ... ale potem jak przyszły mąż by chciał się oświadczyć to mógłby mieć problem :D

Taki oftop :) nową użytkownicze niedługo będziecie mieli :P moja siostra najpierw dostała dzbanka jednego (ventrata teraz ma już 2,5m :D) odemnie potem drugiego (ampularia)... tłusotsze bo muszki owocówki jej latały :) a teraz sama już prosi żebym jej przysłał (do irlandii) kilka muchołówek :D

Edytowane przez maklerw
Odnośnik do odpowiedzi

A w kopercie dać nie można :) I niech sobie zagospodaruje tymi pieniędzmi jak chce :) Wiadomo, że prezent to prezent, ale taki drogi jak nie wypali to szkoda by było, żeby na szafie leżał :P

Pieniędzy się nie daje :P myslalem o mozliwosci zakupow a sklepie na jakas kwote zeby "talon" zrobic ale to tez w jednym sklepie ciezko ...

Decyzja padła na wisiorek z brylantem ...

Temat do zamknięcia/usunięcia

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.