ozii Napisano 17 Maja 2006 Share Napisano 17 Maja 2006 to napiszcie jakich zawiasow uzyc do drzwiczek i jak je przyczepic do szkla bo nie wiem jak to zrobic a niedlugo bede cos majstrowal Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luxiu Napisano 17 Maja 2006 Share Napisano 17 Maja 2006 są specjalne zawiasy do mocowania szyb. znajdziesz je w większości sklepów dla majsterkowiczów. bardzo łatwo się je montuje - zwykle lekko dokręca się małymi srubkami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMINOS Napisano 17 Maja 2006 Share Napisano 17 Maja 2006 Zawiasów możesz użyć jakich kolwiek, proponował bym takie które będą estetyczne i proporcjonalne do wielkości drzwiczek, najlepiej metalowe. Zamocować je możesz za pomocą silikonu akwarystycznego, lub specjalnego kleju którego używam do klejenia szkła oraz łączenia z nim elementów metalowych o nazwie "fix all" jest naprawde rewelacyjny do takich rzeczy ( bez reklamy ) lub podobnym kljem który się do tego nadaje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 17 Maja 2006 Share Napisano 17 Maja 2006 Dobra cos pokombinuje ale to w poniedzialek jak moj ojciec wroci potem pozycze od kumpla aparat i zamieszcze to co stworzylem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hoze Napisano 18 Maja 2006 Autor Share Napisano 18 Maja 2006 Ścianki wyłożone są płytą korkową http://www.gady-gady.pl/index.php?page=rnowosci&id=3 Rośliny posadzone są w małych doniczkach które wkleiłem w płytę korkową, a następnie zamaskowałem resztkami korka. Rośliny: bluszcz, skrzydłokwiat, storczyk, anturium, epifity: Nidularium Citrinum Vriesea duvaliana,Neoregelia "Fireball", Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi