sativ Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 (edytowane) Cześć Wszystkim osobom które do 16 października zapiszą się do naszego newslettera - ( dolny lewy róg menu na http://www.greenspot.pl/ ) zostanie przesłany kod rabatowy, obniżający cenę o 15% przy zamówieniu powyżej 100zł. W późniejszym czasie o nowościach, ciekawych promocjach, oraz innych interesujących wszystkich hodowców roślin owadożernych sprawach będziemy informować w pierwszej kolejności za pomocą newslettera- Ty zdecyduj czy warto Wszyscy którzy do tej pory zapisali się na nasza listę oczywiście nie muszą dopisywać się ponownie. Pozdrawiam Edytowane 8 Października 2011 przez Marrom Ogłoszenie za zgodą administracji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 Ja się oczywiście dopisuję. Nie wpadłam na to wcześniej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unlimited1991 Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Ja też muszę się dopisać, bo nie wiem czy przy rejestracji tam coś było czy nie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiu881 Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Ja jestem zapisany, ale nie dostaję żadnych informacji. Czy był już jakiś newsletter? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1990 Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Też nic jeszcze nie dostałem mimo że ejstem dopisany;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 10 Października 2011 Autor Share Napisano 10 Października 2011 Cześć Newsletter zacznie ukazywać się od 16 października- do tej pory nie było rozsyłanego żadnego. Co w środku- niespodzianka Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unlimited1991 Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Nie odp. czy rejestrując się mam newslettera czy nie Powiedz chociaż, żebym newsy dostawał, bo teraz jeszcze nic nie dostałem przynajmniej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiu881 Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 (edytowane) Nie masz newslettera, musisz się zapisać. dolny lewy róg menu na http://www.greenspot.pl/ Edytowane 19 Października 2011 przez Grzesiu881 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 19 Października 2011 Autor Share Napisano 19 Października 2011 Cześć Osobno należy się zapisać do newslettera, rejestracja w sklepie oznacza tylko założenie konta klienta Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi