maklerw Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Drosera nidiformis Ps. Ładny mech Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 13 Października 2011 Autor Share Napisano 13 Października 2011 No tak ... ale nasiona przeleżały przez zime i to się z nich wyrosło. Więc pytanie czy to może być nidiformis czy jednak intermedia ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamoon Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 No tak ... ale nasiona przeleżały przez zime i to się z nich wyrosło. Więc pytanie czy to może być nidiformis czy jednak intermedia ?? poprosił bym o podanie różnic pomiędzy nimi, bo też mi takie cudo wyrosło obok binaty od carnisany, kupiłem na wiosnę i jakaś mała rosiczka, myślałem że to capensis a to identycznie jak to wygląda i nie wiem czy to intermedia czy nidiformis. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Widocznie nasiona nidiformis wytrzymują mróz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi