piotr1990 Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Tak jak w temacie czy można zabierać na pokład samolotu zestaw do mikro rozmnażania? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Dobrze by było skontaktować się z liniami lotniczymi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 (edytowane) Raczej w luku nie powinno byc problemu przynajmniej tak mi sie wydaje. Oczywiscie o wsadzeniu do podrecznego nie masz co nawet marzyc. Pamietaj ze w ladowni jest dosc zimno (nie znam sie na temp jakie znosza te chemikalia). Tak poza tym powinienes sie mimo wszystko skontaktowac z liniami. Podac jakie odczynniki, a takze prawdopodobnie ich pojemnosc itp. Edytowane 19 Października 2011 przez evulFarmer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Myślę że nie powinno być żadnych problemów, z tym że podczas skanowania bagażu głównego, na widok buteleczek z chemikaliami, możesz mieć kontrole osobistą. Zapoznaj sie z danymi IATA n.t transportu odczynników + kontakt z liniami lotniczymi jeśli IATA stwierdza ze można. W przeciwnym wypadku- dobrze zapakować i nie zgłaszać.... ile miałem problemów z transportem kamizelki pneumatycznej ;/ mimo że jest to dozwolone.... Zimno odczynnikom nie zaszkodzi, chyba że pojemniki będą 100% pełne i zamarzną- może je rozsadzić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unlimited1991 Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Luki nie są chyba aż tak nieszczelne nie powinno zamarznąć. Jak ja wziąłem w płynie żel i szampon to trzepali i sprawdzali, w tym do luku bagażu (nie podręcznym) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1990 Napisano 19 Października 2011 Autor Share Napisano 19 Października 2011 Bo z tego co wyczytałem to nie można mieć żadnej chemii łatwo palnej więc mam wątpliwości. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unlimited1991 Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Czyli perfuma dezodorant ? Zadzwoń najlepiej będzie na lotnisko albo do danej linii lotniczej. Do informacji. Tak jak już mówili koledzy ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi