Skocz do zawartości

zestaw do mikro rozmnażania a podróż samolotem

piotr1990

Rekomendowane odpowiedzi

Raczej w luku nie powinno byc problemu przynajmniej tak mi sie wydaje. Oczywiscie o wsadzeniu do podrecznego nie masz co nawet marzyc. Pamietaj ze w ladowni jest dosc zimno (nie znam sie na temp jakie znosza te chemikalia). Tak poza tym powinienes sie mimo wszystko skontaktowac z liniami. Podac jakie odczynniki, a takze prawdopodobnie ich pojemnosc itp.

Edytowane przez evulFarmer
Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że nie powinno być żadnych problemów, z tym że podczas skanowania bagażu głównego, na widok buteleczek z chemikaliami, możesz mieć kontrole osobistą. Zapoznaj sie z danymi IATA n.t transportu odczynników + kontakt z liniami lotniczymi jeśli IATA stwierdza ze można. W przeciwnym wypadku- dobrze zapakować i nie zgłaszać.... ile miałem problemów z transportem kamizelki pneumatycznej ;/ mimo że jest to dozwolone....

Zimno odczynnikom nie zaszkodzi, chyba że pojemniki będą 100% pełne i zamarzną- może je rozsadzić.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.