ebenzo30 Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Po pierwsze aksalotle mają dwie formy ale na pewno nie zamieniają się według warunków. Są to zwierzęta które całe życie zostają w formie larwalnej i tak tez się rozmnażają i jeśli mi wiadomo tylko raz uzyskano formę po przeobrażeniu i to w warunkach laboratoryjnych i nie było to zbyt miłe dla aksa. ja trzymam dzbaneczniki nizinne w terrarium z kameleonami jemeńskimi i jest w porządku tylko czasem kameleony podgryzają rośliny choć nie jest to uciążliwe, jeśli ktoś dobrze pokombinuje i zrobi paludarium w którym na lądzie będą rośliny a w wodzie zwierzęta to tez wyjdzie niezłe cacko. Zresztą pierw trzeba wiedzieć co się chce później kombinować. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamik55 Napisano 3 Marca 2012 Autor Share Napisano 3 Marca 2012 Ktoś coś już zrobił? Bo ja na razie tylko czekam na giełdę w wawie i będą nowi lokatorzy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamik55 Napisano 31 Marca 2012 Autor Share Napisano 31 Marca 2012 (edytowane) Jednak przed giełdą. Niedługo napisze jak się hoduje drzewołazy z owadożerami . Na razie nie ma szans, aby żaby zniszczyły owadożery i na odwrót Polecam xD Edytowane 31 Marca 2012 przez adamik55 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi