rapheel11 Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 Jakie to gatunki kaktusów? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wormeater Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 To drugie to chyba jakaś mammilaria, ostatnie wygląda na jakąś stapelie, albo huernie, a reszta chyba echinopsisy. Nie znam się na kaktusach na tyle, żeby być na 100% pewny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rapheel11 Napisano 30 Października 2011 Autor Share Napisano 30 Października 2011 Dzięki!;p Poczekajmy na wypowiedzi innych forumowiczów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiokouczan Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Jest tak: 2. Mammilaria, ale jakiś okropny mieszaniec 3.Chyba echinocereus jakiś 4.Trudno powiedzieć, jakiś mieszaniec 5. wątpie by to była stapelia, bo sa to jedne z najtrudniejszych w chodowli sukulenty ( fakt podobne pędy, ale.....). Ja bym powiedział że to jakis epifit ( korzenie powietrzne). wygląda na Aporophyllum Jakby to były czysto gatunkowe mammilarie bym ci dokładniej opisałem ( mam tego setki ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi