pablox Napisano 7 Listopada 2011 Share Napisano 7 Listopada 2011 Hej. Nabyłem nie dawno mojego pierwszego tłustosza. Jest to chyba Pinguicula Agnata. Moje pytania: 1. Czy rośnie kwiat w środku rozety? 2. Czy mam go zimować? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielony Napisano 7 Listopada 2011 Share Napisano 7 Listopada 2011 2. Nie. To tłustosz meksykański... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 7 Listopada 2011 Share Napisano 7 Listopada 2011 1. Tak Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielony Napisano 7 Listopada 2011 Share Napisano 7 Listopada 2011 2. W sumie nie uściśliłem. Jak położysz go koło okna gdzie będzie nieco chłodniej i zmniejszysz ilość wody, to wejdzie w stan zimowania. Aczkolwiek w przypadku dosyć młodej agnaty raczej nie będzie to konieczne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablox Napisano 7 Listopada 2011 Autor Share Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Dzięki za wszystko. Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez pablox Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablox Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2012 Mam kolejne pytania. Czy to jest normalna sytuacja z moim tłustoszem? Czy ze zdjęcia wynika, że rosną 2 roślinki czy jak? Zdjęcie: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 17 Kwietnia 2012 Share Napisano 17 Kwietnia 2012 Tak, dwie. Tak, to normalne, z wiekiem i zwłaszcza po kwitnięciu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moulaj Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 Witam, jestem posiadaczem muchołówki red-green i rosiczki przylądkowej. Postanowiłem nabyć do swojej kolekcji tłustosza. Prosiłbym o rade jaki byłby najłatwiejszy w uprawie dla początkującego hodowcy. Dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 Tłustosze meksykańskie , a najlepiej 'Tine' lub 'Wesera' . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moulaj Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 Nie mogłem się zdecydować więc zakupiłem oba. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi