Sansei Napisano 21 Lutego 2015 Autor Share Napisano 21 Lutego 2015 To dziś poszalałem i rozsadziłem, ciekawe ile przeżyje.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jowita Napisano 21 Lutego 2015 Share Napisano 21 Lutego 2015 Trzymam kciuki za wszystkie , ja planuję poprzesadzać na drugi tydzień. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 21 Lutego 2015 Share Napisano 21 Lutego 2015 To będzie mój komentarz! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 21 Lutego 2015 Share Napisano 21 Lutego 2015 Na drugi raz proponuję ci rozmieszać torf z wodą przed posadzeniem Tutaj widać, że jest suchy na wiór i tylko podlany, teraz rośliny muszą czekać aż woda naciągnie, a mogłyby mieć mokro od razu Dzbanki też podłoże podsuszone... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 21 Lutego 2015 Autor Share Napisano 21 Lutego 2015 Dzięki za rady...zapamiętam... zatanawiam sie tylko czy bnie za płytko posadziłem muchołówki, czy nie powinny być głębiej wkopane w podłoże? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 10 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2015 Wiosna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Za złotówkę, aż żal nie było kupić (w sumnie za 2 zł ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Takie małe otwarcie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 13 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2015 A tak z rana kapturnica Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 13 Czerwca 2015 Share Napisano 13 Czerwca 2015 Czy to ta kapturnica kupiona za 1 zł.? Ładne kolorki Sansei. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 13 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2015 Tak, to jedna z tych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 31 Lipca 2015 Autor Share Napisano 31 Lipca 2015 Niezła konkurencja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 20 Lutego 2016 Autor Share Napisano 20 Lutego 2016 Trochę dziś problemy z oświetleniem i ostroscią... pedy kwiatowe trzeba ciąć muchołówkom... Kapturnice juzgotowe na lato... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek0421 Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 Bardzo ładne mandarynki. No i oczywiście owadożery. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 20 Lutego 2016 Autor Share Napisano 20 Lutego 2016 (edytowane) W tle to kalamondynka Dzięki A ktoś wie co to za kapturnica u mnie? Edytowane 20 Lutego 2016 przez Sansei Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi