maciek0421 Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 Kiedyś miałem kalamondynę, ale długo nie pożyła. Mi wygląda na S. x Chelsonii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 20 Lutego 2016 Autor Share Napisano 20 Lutego 2016 Dzięki, no u mnie póki co rok ma, dzieki za info. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 21 Marca 2016 Autor Share Napisano 21 Marca 2016 (edytowane) Wiosna! Edytowane 21 Marca 2016 przez Sansei Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 1 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2016 Tak z okazji dnia dziecka Nowy nabytek, niestety stare chyba bez szans Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 1 Czerwca 2016 Share Napisano 1 Czerwca 2016 Na dwór je wynieś. Nie ma jak naturalne światło i spadki temp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 1 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2016 Tamte stare własnei sa na dworze...od kilku tygodni.. cóż jeszcze nie wyrzuciłem ale nic tam zielonego nie ma... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 1 Czerwca 2016 Share Napisano 1 Czerwca 2016 Tę rosiczkę też daj na balkon. Moje stoją na balkonie w tym cefale i każdego roku wystawiam jak zanikają przymrozki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 1 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2016 U mnie muchołówki i kapturnice stoją na zewnątrz na parapecie i tamto cos co zostało z rosiczki Teraz chciałem tą zostawić po wewnetrznej stronie okna z dzbanecznikami... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 7 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2017 Tak przy słoneczu i -18 C na dworze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 22 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Bo się takie małe otworzyło i już głodne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 20 Lipca 2017 Autor Share Napisano 20 Lipca 2017 Taka aktualizacja, trochę dziś porozsadzałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 18 Marca 2018 Autor Share Napisano 18 Marca 2018 (edytowane) Za oknem jeszcze zaspy, a te "muchozole" już się powybudzały Edytowane 18 Marca 2018 przez Sansei Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darlington Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 Moje już nawet kwitły Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 18 Marca 2018 Autor Share Napisano 18 Marca 2018 Ja też wycinałem już łodygi kwiatowe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 27 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2018 Wiosna w pełni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi