adamik55 Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Wiecie co to? Może jakość nie jest najlepsza, ale widać mniej więcej wszystko. Wyrosła u pływacza u. lividia od twargora , a przy okazji, kiedy będę mógł ją przesadzić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drowz Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Witaj, Jak na moje oko jest to D.Binata. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Jest to D. binata, a przesadzić możesz kiedy chcesz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Jak wyżej, Rosiczka dwudzielna - Drosera binata. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamik55 Napisano 20 Listopada 2011 Autor Share Napisano 20 Listopada 2011 Dzięki, też tak obstawiałem, ale jakoś na rosicach bardzo się nie znam Jeszcze pytanie, może zły dział, ale czy tą rosiczkę teraz zimować, czy jak mi wykiełkowała, to już ją poprostu hodować? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi