Stig25 Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Hej jakiś czas temu moja roślinka rozmnożyła się przez odrosty korzeniowe i nie wiem kiedy coś z nich będzie a mianowicie kiedy wypuszczą pułapki?. A drugie pytanie kiedy będę mógł rozsadzić moje muchołówki które są rozmnożone z liścia ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 predko nie pusci ci pułapek pogoda nie za ładna a pozatym to juz okres ziomowania jest wiec zimować trzeba . co do rozsadzania to najlepiej na wiosne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 22 Listopada 2011 Autor Share Napisano 22 Listopada 2011 A moją starszą muchołówkę mogę już zimować ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Starszą zimuj a małe rozsadź dopiero na wiosnę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi