Jaras Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 To szukaj na allegro. A pisząc oprawkę, miałem na myśli oprawkę na gwint E27 np: http://allegro.pl/oprawka-gwintowana-e27-b...2081667582.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikorbs Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Zrobiłem tak jak napisałeś- polecam ) Podsumujmy Żarówka 18w + oprawka + kawałek kabla z wtyczką (najlepiej od jakiejś suszarki) + chęci = super oświetlenie Sprawa 2. Co poradzić na ten "brak kropelek? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiokouczan Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Od razu efektów nie zobaczysz. Musisz poczekać i krople powinny sie pojawić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikorbs Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 No moja rosiczka jest dorosła. Po transporcie do mnie nie miala kropelek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Chodzi o te ode mnie? Nie miały kropelek bo rosły sobie "jako dodatek" do muchołówek, razem z nimi w doniczce. Muchole były zimowane, więc i rosiczki miały małą ilość wody. Stąd brak kropelek. Dojdą do siebie szybko. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi