Gość krystek Napisano 24 Maja 2006 Share Napisano 24 Maja 2006 no to ładnie, nawet pancerz strawiła :shock: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sliver Napisano 24 Maja 2006 Autor Share Napisano 24 Maja 2006 tak teraz sobie myślę, że ten pancerz to chyba był. Chyba ktoś z mojej rodziny sie bawił bo jak przyszedłm to pancerza już nie było. Roślina raczej by go nie strawiła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 26 Maja 2006 Share Napisano 26 Maja 2006 Tak - faktycznie - muchołówka to nie dzbanecznik. Nie strawi chityny. A co do szczątek to całkiem fajnie . Ja swojej regular forum - z ciekawości wrzuciłem PINKĘ dorodną. Po 1 dniu pułapka się otworzyła i zastałem - WIÓR :shock: :shock: :shock: . Nieźle nie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sliver Napisano 27 Maja 2006 Autor Share Napisano 27 Maja 2006 A oto duma mojej hodowli. Jak zobaczyłem go w "moim" ogrodniczym od razu wiedziałem że muszę go mieć. Jest to mój pierwszy dzbanek. Jak sądzę to Ventrata, ale proszę o opinię. Muszę mu jeszcze stworzyć odpowiednie warunki. Myślę oczywiście o jakiejś folii żeby się woda skrapała i spryskiwała tym samym dzbanecznika za mnie bo z tym czasem to różnie bywa Poprzeglądam jeszcze forum może znajdę jakiś ciekawy pomysł w całej okazałości dzbanek w przybliżeniu nowy zalążek - ciekawe co wyrośnie z tego szkraba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 27 Maja 2006 Share Napisano 27 Maja 2006 Elegancki dzbanecznik ja bym zrobil z listewek taki daszek na akwa oczywiscie na szkielet naciągnieta folia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 27 Maja 2006 Share Napisano 27 Maja 2006 Bardzo fajny dzbanuszek .Oczywiscie jest to Ventrata :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 27 Maja 2006 Share Napisano 27 Maja 2006 przykryj go folią ja tak mam i rosnie wspaniale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sliver Napisano 27 Maja 2006 Autor Share Napisano 27 Maja 2006 No właśnie myślę o daszku z listewek i naciągnięciu folii, tak żeby wszystko było łatwo sciągalne Po bokach parę otworów do wentylacji i powinno być OK. Dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi