Gość Ginger Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 Hej! Doradźcie mi proszę gdzie mogę kupić dzbanecznika? Na allegro jest za 70zł 8cm. Macie może inne pomysły? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Forum -> Dział handlowy http://www.rosliny-owadozerne.pl/Dzial-handlowy-f83.html Edytowane 3 Grudnia 2011 przez hddk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) Nie jestem pewna, ale czy aby nowi użytkownicy nie mają zablokowanego dostępu do działu handlowego?? Jest kilka sklepów internetowych w Polsce, np. - moje prowizoryczne AnFloris - CarniSana - Greenspot - Roraima Wszystkie te sklepy prowadzą osoby zarejestrowane na forum :-) edit: I chyba przeoczyłeś, że ten dzbanecznik za 70zł na allegro to plastikowa ozdóbka, a nie żywa roślina ^^ Edytowane 4 Grudnia 2011 przez gryzon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiu881 Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Jak chcesz to mam duży dzbanecznik na sprzedaż. Pisz pw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi