sativ Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 Cześć Istnieje sobie strasznie fajne stypendium- stypendium z wyboru. Polega to na tym- że sam wybieram na co chcę przeznaczyć ewentualnie otrzymaną kasę Ewentualnie- bo otrzyma ją niewielka ilość osób która zgromadzi najwięcej głosów internautów.... Dlatego właśnie piszę- jeśli chcesz to obejrzyj filmik, który jest całkiem fajny i zagłosuj na mnie dając 5 gwiazdek. LINK Jeśli dodatkowo masz FB i chcesz dalej pomóc- roześlij wydarzenie do wszystkich swoich znajomych https://www.facebook.com/events/321212911229969/ Dzięki ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 Jak juz pisalem.. Klikniete Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pollesek3 Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 Kliknąłem. Powodzenia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rapheel11 Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 Kliknąłem Fajne te nurkowanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiokouczan Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 (edytowane) *klik*, poszło Rozumiem co podoba ci się z nurkowaniu, wprawdzie z butlą nurkowałem tylko 2 razy w życiu, ale i tak było za**biście Nie znalazłem tylko tego co ciebie nakłoniło do nurkowania , jak możesz to napisz Powodzenia !!! Edytowane 20 Grudnia 2011 przez VanDreyer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadam8806 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 tak klikam po innych 1* i dochodze do wniosku ze moze byc ciezko... niektore laski nie sa az tak brzydkie ale trzymam kciuki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2011 Dzieki wielkie za głosy CO mnie nakłoniło do nurkowania ? Nie wiem Ale jak juz zacząłem to jest to tak naturalne jak jedzenie i picie ;) Nie hejtujcie, bo ponoć 1* też sie liczą na korzyśc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Fajnie. Jak będziesz robić podlodowe to daj znać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Poszło5* Świetna pasja, też bym chciała nurkować w jaskiniach, ale niestety nie mam kasy, czasu, i pewnie bym się bała Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2011 Jak tak dalej pójdzie z pogodą i powidz zamarznie to już jutro Ale zasadniczo- jeśli będzie lód do mniej wiecej 20 stycznia- to pierwszy wolny weekend, potem niestety mam operacje przegrody nosowej i 3 miesiące bez nurania;( A to że nurkowanie jest bardzo $$-chłonne to niestety fakt ;( Więc trzeba kombinować fundusze jak sie da;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Poszło 5*. Daj kiedyś jakieś zdjęcia z nurkowania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2011 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Powidz, robiłem tam chyba AOWD. Fajnie, że masz niedaleko do takiego akwenu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2011 1,5h jazdy, wiec aż tak blisko to nie /btw. gdzie zwykle nurasz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 BTW - ale robimy off top )) ostatnio to nigdzie, ale w PL najbliższe fajne zbiorniki to Koparki - Jaworzno i Zakrzówek- Kraków. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi