Skocz do zawartości

Pomóż sativowi nurkować w jaskiniach :D

sativ

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć:D

Istnieje sobie strasznie fajne stypendium- stypendium z wyboru. Polega to na tym- że sam wybieram na co chcę przeznaczyć ewentualnie otrzymaną kasę ;) Ewentualnie- bo otrzyma ją niewielka ilość osób która zgromadzi najwięcej głosów internautów....;)

Dlatego właśnie piszę- jeśli chcesz to obejrzyj filmik, który jest całkiem fajny ;) i zagłosuj na mnie dając 5 gwiazdek.

LINK

Jeśli dodatkowo masz FB i chcesz dalej pomóc- roześlij wydarzenie do wszystkich swoich znajomych ;)

https://www.facebook.com/events/321212911229969/

Dzięki :D!

Odnośnik do odpowiedzi

*klik*, poszło :D Rozumiem co podoba ci się z nurkowaniu, wprawdzie z butlą nurkowałem tylko 2 razy w życiu, ale i tak było za**biście :D Nie znalazłem tylko tego co ciebie nakłoniło do nurkowania , jak możesz to napisz :D

Powodzenia !!!

Edytowane przez VanDreyer
Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki wielkie za głosy :D

CO mnie nakłoniło do nurkowania ;)? Nie wiem :D Ale jak juz zacząłem to jest to tak naturalne jak jedzenie i picie ;);)

Nie hejtujcie, bo ponoć 1* też sie liczą na korzyśc :P

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tak dalej pójdzie z pogodą i powidz zamarznie to już jutro ;) Ale zasadniczo- jeśli będzie lód do mniej wiecej 20 stycznia- to pierwszy wolny weekend, potem niestety mam operacje przegrody nosowej i 3 miesiące bez nurania;(

A to że nurkowanie jest bardzo $$-chłonne to niestety fakt ;( Więc trzeba kombinować fundusze jak sie da;)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.