Marrom Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Tutaj-> http://icps.proboards.com/index.cgi?board=...5231&page=1 bardzo ciekawy i estetyczny pomysł na pewnego rodzaju donice (baseny) na kapturnice. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaras Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Fajne do czasu aż ptasiory zrobią sobie sadzawkę między doniczkami i folia pójdzie się... Przerabiałem podobny patent, ale nic nie zastąpi plastikowych kuwet. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2012 A co się stało z tą folią? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaras Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Latem miałem najazd wróbli. Kąpiąc się między doniczkami narobiły dziur w foli. Pół biedy jeśli doniczki stoją ciasno jedna obok drugiej tak jak to jest pokazane na zdjęciach. Tak miałem w jednej skrzynce. W drugiej niestety było troszkę luźniej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi