Marrom Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Zwycięzcą konkursu "Roślina Roku" zostaje Twargor! Gratuluję przepięknej rośliny i zasłużonej wygranej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Dziękuję bardzo za tak liczne głosy. To naprawdę dodaje sporo motywacji do dalszego rozwoju hodowli. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiokouczan Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Jak głosowałem na twargora w konkursie miesięcznym to powiedziałem " z takim dzbankiem to wygra zawsze " Gratulacje. Trzeba przyznać, że dzbanek bardzo ładny. PS Więcej sukcesów w hodowli i innych konkursach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Gratuluję w pełni zasłużonego i dość oczywistego zwycięstwa oraz niesamowitej rośliny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter89 Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 Piękna Hammata i zasłużone zwycięstwo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 Gratulacje :D:D Zgłoś się na PW z adresem do wysyłki i info czy chcesz nagrodę teraz, czy jak będzie cieplej ;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 Od głosowania na roślinę miesiąca widziałem ze bedzie to roślina roku wielkie i serdeczne gratulacje! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi