latos333 Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Witam Chciałem przedstawić efekt mojej wczorajszej pracy. Nie jest to może zawodowstwo i trochę miałem niestabilny statyw, ale starałem się jak mogłem NALEŻY OGLĄDAĆ W POWIEKSZENIU Drosera menziesii ssp. basifolia Edytowane 23 Stycznia 2012 przez latos333 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Fajnie wyszło . pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Niezłe, czym to robiłeś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2012 Zdjęcia- aparatem Konwersja do formatu .gif w darmowym programie 'PhotoScape' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 swietnie sam chyba cos takiego zrobie jak jakis dzbanek konkretny bedzie mi sie otwieral Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Chodzi mi jaki aparat, jak ustawienia itp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Do takich zdjęć bardzo przydatny jest np. taki wężyk spustowy: http://allegro.pl/elektroniczny-wezyk-spus...2024598771.html Pozwala zaprogramować wielokrotne wyzwalanie migawki co określona ilość czasu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Świetna sprawa, tylko chyba nie do każdego aparatu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Niestety opcja dotyczy raczej lustrzanek (z pewnymi wyjątkami). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2012 No właśnie, u mnie też odpada Chodzi mi jaki aparat, jak ustawienia itp. aparat Panasonic FZ-28 Tryb automatyczny 'macro' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Świetnie wyszła ta animacja. Gratuluję. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roslina1991 Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 A Ty nie masz co robić i dodajesz posty do starych tematów, które nic konkretnego nie wnoszą ^.^ Kiedyś za takie coś dostawało się ostrzeżenia Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam, ale mnie to osobiście denerwuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 (edytowane) Akurat szukałem informacji o D. menziesii i tylko dlatego trafiłem do tego topika. A, że animacja fajna to skomentowałem. Ktoś się napracował, to dlaczego nie pochwalić... od tego jest forum, prawda? Że to Ciebie "osobiście denerwuje"...? Hmm... jakoś będę musiał z tym zyć Przepraszam za off-top. Edytowane 20 Lipca 2012 przez Arturr0 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi