Marrom Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Zwycięzca pierwszej w tym roku edycji konkursu "Roślina miesiąca" zostaje użytkownik sadam8806. Serdecznie gratuluje wygranej Nagroda zostanie wysłana jak tylko polepszą się i ustabilizują warunki pogodowe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roslina1991 Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Może i mnie zlinczujecie, ale mam czasem wrażenie że wystarczy sobie hamatę kupić żeby wygrać konkurs Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadam8806 Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Kazdy moze sobie kupic Ja moja dostalem Dzieki za troske Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Może i mnie zlinczujecie, ale mam czasem wrażenie że wystarczy sobie hamatę kupić żeby wygrać konkurs Hehe to samo pomyślałem . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 lepszych roslin w tej edycji na pewno nie bylo wiec nie widze powodu o co ten placz zasluzone zwyciestwo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Lepiej kupic macrophylle albo villose Pozdrawiam Edytowane 2 Lutego 2012 przez owadożer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi