Marrom Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Ale jest to nie fair. Sprzedając samochodu nie mogę wpisać "rower". A dlaczego nie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Jeśli sprzedajesz Land Rovera to wręcz musisz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiokouczan Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) czemu nie? Jest przecież rover, a ktoś mógł się machnąć i napisał rower BTW: Teraz większość świata jest nie fair, więc o co ci chodzi Fakt już kilka spraw na tym forum było - ktoś został oszukany bo to nie ta roślina, nasiona nie muchołówki, a marchewki itd. @ up Skubany szybszy był Edytowane 7 Lutego 2012 przez VanDreyer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarher Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) Ale jest to nie fair. Sprzedając samochodu nie mogę wpisać "rower". W opisie aukcji jest dokładnie podane jaka roślina jest sprzedawana, jest również opis hodowli, więc nie wiem w czym problem... Edytowane 7 Lutego 2012 przez jarher Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Manipulowanie słowami kluczowymi w treści i tytułach aukcji jest niezgodne z regulaminem Allegro (Zał. 2, pkt. 7). Podpada pod to też dokładanie słów, które nie mają żadnego związku z aukcją czy sformułowania "Muchołówka jak rosiczka". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiokouczan Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) O nasz guru powrócił ( na serio wszystkie prawa znasz chyba na pamięć no nie? ) Tak czy siak Allegro z tym nic nie robi - większość sprzedawców robi właśnie coś tego typu i nic im się nie dzieje ;( Edytowane 7 Lutego 2012 przez VanDreyer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Molochami zasadniczo trudno się zarządza. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Allegro samo z siebie nic z tym nie robi, to fakt, bo trudno przeglądać codziennie kilkadziesiąt tysięcy nowych aukcji. na serio wszystkie prawa znasz chyba na pamięć no nie? Bez przesady Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Wszyscy kombinują jak wcisnąć towar który bez pięknej otoczki graficznej by nikt nie kupił. Trzeba dokładnie czytać co ktoś oferuje bez zwracania uwagi na mega opisy, super promocji i extra ceny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Manipulowanie słowami kluczowymi w treści i tytułach aukcji jest niezgodne z regulaminem Allegro (Zał. 2, pkt. 7). Podpada pod to też dokładanie słów, które nie mają żadnego związku z aukcją czy sformułowania "Muchołówka jak rosiczka". Ale sie nam teraz oberwało To ja już nic nie mówię i uciekam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artistide Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Czytać trzeba. Jak można zarobić na sprzedaży zdjęć... Oczywiście kupujący myśli, że kupuje rzecz, którą zdjęcie przedstawia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Ale jest to nie fair. Sprzedając samochodu nie mogę wpisać "rower". Rover też samochód... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikorbs Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Kiedyś widziałem aukcje typu "sprzedam zdjęcie telefonu" za 600zł! hehe. To są asy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artistide Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Bardziej profesjonalni dopiero w opisie piszą, że sprzedają zdjęcie. Jak szukałem koledze na allegro cd key'ów do jakiejś gry. Przestrzeżony, czytałem opisy zaznaczając je na wszelki wypadek. W taki sposób znalazłem, że sprzedawane są użyte kody. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Albo numer typu : sprzedam buty adidas 1 sztuka 250 zł i dostajesz lewego a prawy za następne 250 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi