Skocz do zawartości

czy warto?

dzbanecznik*rosiczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

czemu nie? Jest przecież rover, a ktoś mógł się machnąć i napisał rower :D BTW: Teraz większość świata jest nie fair, więc o co ci chodzi :P Fakt już kilka spraw na tym forum było - ktoś został oszukany bo to nie ta roślina, nasiona nie muchołówki, a marchewki itd.

@ up Skubany szybszy był :P

Edytowane przez VanDreyer
Odnośnik do odpowiedzi

Ale jest to nie fair. Sprzedając samochodu nie mogę wpisać "rower".

W opisie aukcji jest dokładnie podane jaka roślina jest sprzedawana, jest również opis hodowli, więc nie wiem w czym problem...

Edytowane przez jarher
Odnośnik do odpowiedzi

Manipulowanie słowami kluczowymi w treści i tytułach aukcji jest niezgodne z regulaminem Allegro (Zał. 2, pkt. 7). Podpada pod to też dokładanie słów, które nie mają żadnego związku z aukcją czy sformułowania "Muchołówka jak rosiczka".

Odnośnik do odpowiedzi

O nasz guru powrócił :D ( na serio wszystkie prawa znasz chyba na pamięć no nie? )

Tak czy siak Allegro z tym nic nie robi - większość sprzedawców robi właśnie coś tego typu i nic im się nie dzieje ;(

Edytowane przez VanDreyer
Odnośnik do odpowiedzi

Allegro samo z siebie nic z tym nie robi, to fakt, bo trudno przeglądać codziennie kilkadziesiąt tysięcy nowych aukcji.

na serio wszystkie prawa znasz chyba na pamięć no nie?

Bez przesady ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy kombinują jak wcisnąć towar który bez pięknej otoczki graficznej by nikt nie kupił.

Trzeba dokładnie czytać co ktoś oferuje bez zwracania uwagi na mega opisy, super promocji i extra ceny.

Odnośnik do odpowiedzi

Manipulowanie słowami kluczowymi w treści i tytułach aukcji jest niezgodne z regulaminem Allegro (Zał. 2, pkt. 7). Podpada pod to też dokładanie słów, które nie mają żadnego związku z aukcją czy sformułowania "Muchołówka jak rosiczka".

Ale sie nam teraz oberwało

:punish2::rtfm:

To ja już nic nie mówię i uciekam ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Bardziej profesjonalni dopiero w opisie piszą, że sprzedają zdjęcie.

Jak szukałem koledze na allegro cd key'ów do jakiejś gry. Przestrzeżony, czytałem opisy zaznaczając je na wszelki wypadek. W taki sposób znalazłem, że sprzedawane są użyte kody.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.