Skocz do zawartości

Pływacz

nerka99

Rekomendowane odpowiedzi

Gdy w lecie zamawiałem paczkę z roślinami sprzedający przysłał mi jako bonus mały pakiecik oznaczony jako pływacz z zielonymi farfoclami oblepionymi bardzo płynnym błotem. Wtedy nie bardzo wiedziałem co z tym z robić i biorąc pod uwagę spora ilość roślin czekających właśnie na posadzenie wziąłem 1wszą z brzegu doniczkę z torfem i lekko wklepałem w niego zawartość paczuszki właściwie spisując ją wtedy na straty. Owadożera podlewałem codziennie obficie od góry i nie dosyć że nie przepadł to rozrósł się po całej doniczce a teraz nawet zakwitł... i tu własnie pojawia się część właściwa mojego postu; pomoże mi ktoś go zidentyfikować?

IMG_1551_jpg_300x300_q85.jpg

KLIK BY POWIĘKSZYĆ

Niestety fotograf ze mnie marny a właściwie żaden więc ostrości na kwiatku nie dałem rady ustawić (potem spróbuje jakoś to zrobić i ew wyedytować post, chyba, że ktoś wydedukuje co to za owadożer)... ale mniej więcej widać jaki to ma kształt, kwiat jest biały a w środku fioletowy. Jeśli ktoś wie co to za zwierz prosiłbym o info.

[edit] wykombinowałem jak wyostrzyć kwiatek, wrzuciłem tuż za nim "tło" w postaci teczki na dokumenty:P

IMG_1557_JPG_300x300_q85.jpg

bezpośredni link do wersji DUŻEJ http://wstaw.org/m/2012/02/05/IMG_1557.JPG

Edytowane przez nerka99
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.