nerka99 Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Przecież tu mowa o martwym liściu. mea culpa czarno na białym było napisane, ale ja myślałem o sczerniałej pułapce nie wiedzieć czemu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheWuf Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 męczę Was i męcze ale jestem ciekawska moja muchołówka hmm jak sie patrzy na nią od góry to wygąda jakby była podzielona na dwoje, jedna strona wypuszcza nowe liście a druga połowa kiepsko wygląda ma dużo czarnych liści ( już odciętych) i nie chce wypuszczać nowych listkow. Aczkolwiek nie są to dwie rośliny sprawdzałam jakiś czas temu bulwę wiecie co może być tego przyczyną? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikorbs Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 Hmm, jak patrzałaś to jeszcze nie była podzielona? Zobacz za kilka dni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheWuf Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 ja patrzylam trzy dni temu to nie byla (btw. jeśli nie będzie polskich znaków ort. i lub zabraknie jakiejś literki to przepraszam ale mam głupią klawiature) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikorbs Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) Dziwny przypadek... Też mam takiego asa. Moja "Justina Davies" ma taką długą i wąską bulwę. Myślałem, że się podzieliła. Owszem, podzieliła się, ale nie w tym miejscu, co myślałem. Mam dwie muchołówki z niej, i ten asior jest dalej długi... Edytowane 29 Marca 2012 przez sikorbs Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheWuf Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 niezbadane są wyroki muchołówek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi