sikorbs Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) Siemanko! Jest ktoś tutaj z woj. lubuskiego, czy jestem sam? Wiecie może gdzie dorwę jakiegoś owadożera? Mieszkam w Kolsku (droga Nowa Sól-Wolsztyn) Edytowane 23 Lutego 2012 przez sikorbs Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Masz dwóch adminów - jeden z Żar drugi z Żagania Na górnym menu masz wyszukiwarkę użytkowników. Daj jej wyszukiwanie po województwie, a wyświetli się sporo użytkowników z tego regionu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikorbs Napisano 23 Lutego 2012 Autor Share Napisano 23 Lutego 2012 Głównie chodzi mi o to, czy w lubuskim są ciekawe sklepy, gdzie można kupić owadożera? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) Ja jestem również z lubuskiego. A jedyne sklepy, w których widziałem owadożery, to Castorama i Leroy Merlin w Zielonej - przy czym w Casto tylko raz się pojawiły... W Leroy niedawno były podsuszone ventraty i małe muchołówki. Edytowane 23 Lutego 2012 przez beginner Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Konkretnych sklepów nie ma w całej Polsce (i nie tylko ). Powiedz czego szukasz, a powiemy czy i gdzie to znajdziesz Zakupy to raczej w formie wysyłkowej lub okazjonalnie na giełdach terrarystycznych kupisz (Carnisana często na nich jest). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikorbs Napisano 23 Lutego 2012 Autor Share Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) Ja jestem również z lubuskiego. A jedyne sklepy, w których widziałem owadożery, to Castorama i Leroy Merlin w Zielonej - przy czym w Casto tylko raz się pojawiły... W Leroy niedawno były podsuszone ventraty i małe muchołówki. Jutro akurat będę w Castoramie Dobra okazja by poszukać co nieco Głównie chodzi mi o muchola, jakieś rosiczki i dzbanka Edytowane 23 Lutego 2012 przez sikorbs Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) Jutro akurat będę w Castoramie Dobra okazja by poszukać co nieco Głównie chodzi mi o muchola, jakieś rosiczki i dzbanka Ja bym się jakichś cudów po markecie nie spodziewał... Widziałem już sporo zajechanych roślin w różnych Castoramach itp... P.s. Ja też z lubuskiego jestem Edytowane 23 Lutego 2012 przez latos333 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikorbs Napisano 23 Lutego 2012 Autor Share Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) Wiecie może czy w Zielonej Górze dostanę jakiegoś marketowego Cephalotusa? Edytowane 8 Kwietnia 2012 przez sikorbs Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi