Gekon Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 Właśnie cały czas jest zielony. Tylko zostawić go w wodzie, czy przenieść do torfu? Skoro jest zielony to znaczy że coś z tego liścia może być więc warunki w tej wodzie ma dobre. W takim wypadku możesz zostawić w tej wodzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artistide Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 Cofam, binata się rozmnożyła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sknerus Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 opisz w jakich warunkach trzymałeś , ile czasu czekałeś na efekty? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artistide Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 Trzymałem liść w pojemniku z wodą destylowaną. Początkowo nie zakrywałem, ale potem zakryłem folią. Słońca to miała raczej mało, chyba, że wcześnie rano, poza tym nad roślinami wisi lampka. Rozmnażanie zacząłem 15 kwietnia, a widoczne już liście (ok. 0,5cm) pojawiły się jakoś przed 19 maja (dopiero wtedy zajrzałem do wody). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Jakieś pozytywne efekty u kogoś ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi