sadam8806 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 W tym roku nie bedzie wystawy...? Nigdzie nic nie mozna znalezc na jej temat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Za wcześnie jeszcze na jakiekolwiek plany Wątek o zeszłorocznej wystawie był założony pod koniec marca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadam8806 Napisano 19 Lutego 2012 Autor Share Napisano 19 Lutego 2012 No, oby. Sporo wystaw juz jest na 2012 a o tej nic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Trochę jeszcze wcześnie na konkrety (sam nic jeszcze nie wiem) ale podpytam się czy coś jest planowane. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Informacje o wystawie w Ogrodzie Botanicznym UW w Warszawie pojawiają się mniej więcej wtedy, kiedy otwierają szklarnie, czyli pewnie wczesną wiosną. Wtedy też powstaje terminarz imprez na cały sezon. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 Z Davidem nikt się jeszcze nie kontaktował. Gdyby wystawa była będzie się starał być na niej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 Mam już informacje bezpośrednio z ogrodu botanicznego. Wystawa planowana jest na 19-20 maj 2012 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 WOHOOOOOOOOOOOO! SHUT UP AND TAKE MY MONEY : D!!!!!!!! Jaram sie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 Pięknie. Obyśmy spotkali się w takim samym albo i większym gronie jak rok temu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 Najlepiej w większym. Obecny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 Niedługo będzie nas więcej niż zwykłych gości na wystawie Już rok temu ekipa była pokaźna Oczywiście obecny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 Wystawa będzie ale kto z wystawiających już nie. Dam znać Davidowi o terminie bo wyrażał chęć przyjazdu i pomocy w organizacji ekspozycji. Albert i Witek chyba będą we własnym zakresie domawiać się z organizatorem ( nie wiem jak to było w zeszłym roku). Żeby nie było Nie jestem organizatorem i tylko przekazuję informacje jakie dostaję (między innymi z ogrodu). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theofil Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 Sweet ... postaram się być Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadam8806 Napisano 13 Marca 2012 Autor Share Napisano 13 Marca 2012 Termin juz zaklepany, wiec w tym roku nie ma szans ze cos wyskoczy niespodziewanego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JATAMAN Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to i ja będę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi