Skocz do zawartości

Wystawa roslin owadożernych - Warszawa 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Myślę, że tym razem Pan Robert strzeli browarka z Wami ;)

20.05 ląduję na Okęciu wracając z urlopu, więc może na chwilę wpadnę, ale w grę wchodzi tylko niedziela (o ile samolot nie wyląduje w jakimś innym mieście, co się zdarza ;) )

Odnośnik do odpowiedzi

No. :D Czyli byłby sens, żeby nastawić się na niedzielę. :) Ja niestety, mimo wielkich chęci, nie dam rady w sobotę, bo mam umówione spotkanie, bardzo ważne. Więc jak się uda, to może zerknę w niedzielę. Byłoby miło mieć z kim się jeszcze spotkać. :)

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

Witam świątecznie:)

Mamy już trochę nowych informacji na temat wystawy. Na chwilę obecną sprawa przedstawia się tak, że Davida najprawdopodobniej nie będzie na wystawie osobiście, my przyjedziemy wraz z jego roślinami do sprzedaży i na wystawę, jak również ze swoim asortymentem. W pierwszy dzień wystawy będzie również Sativ z roślinami z tc, ponadto będzie się wystawiał prawdopodobnie Marcin z Salonu Orchidei.

Ponadto w programie przewiduje się prelekcje o podstawowej tematyce. Mieszkańców Wawy i okolic, którzy mogliby odebrać plakaty z Ogrodu (plakaty niewielkie, format A3 lub A4) i pomóc w rozreklamowaniu imprezy, proszę o kontakt ze mną ;)

Pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy jest tu jakiś słuchacz brzmień etnicznych, okołofolkowych, ale może kogoś sprawa zainteresuje. Z wystawą zbiega się czasowo i przestrzennie festiwal folkowy Nowa Tradycja. Dla mnie jest to dodatkowy argument za przyjazdem do Warszawy. http://www2.polskieradio.pl/nowatradycja/ Mam nadzieję, że nikt nie poczuł się dotknięty moim offtopem. ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.