Masiol Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 Ja oczywiście jak co roku się pojawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 Masiol, to do zobaczenia o 6:05 na Centralnym Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 Masiol, to do zobaczenia o 6:05 na Centralnym Zaczekajcie tam też na mnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 Tak jest, jak co roku. Ale tym razem każdy piwka już musi mieć w plecaczku, co by dobrze zacząć dzień Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 Patrzcie zeby Pan Robert nie czekal na was na centralnym ze straza miejska Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Czy ktoś przewiduje być w niedzielę? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Ja niestety wybieram sie w sobote, sadam raczej tez. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Wydaje mi się, że większość osób nastawia się na sobotę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Dokładnie. I właśnie dlatego też nastawiam się na sobotę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Myślę, że tym razem Pan Robert strzeli browarka z Wami 20.05 ląduję na Okęciu wracając z urlopu, więc może na chwilę wpadnę, ale w grę wchodzi tylko niedziela (o ile samolot nie wyląduje w jakimś innym mieście, co się zdarza ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 to ze w innym miescie to juz nie stanowi : / szkoda ze nie wyladuje dzien wczesniej udanego urlopu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 No. Czyli byłby sens, żeby nastawić się na niedzielę. Ja niestety, mimo wielkich chęci, nie dam rady w sobotę, bo mam umówione spotkanie, bardzo ważne. Więc jak się uda, to może zerknę w niedzielę. Byłoby miło mieć z kim się jeszcze spotkać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 jest już oficjalna informacja wraz z terminem wystawy na stronach ogrodu botanicznego: http://www.ogrod.uw.edu.pl/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 Witam świątecznie:) Mamy już trochę nowych informacji na temat wystawy. Na chwilę obecną sprawa przedstawia się tak, że Davida najprawdopodobniej nie będzie na wystawie osobiście, my przyjedziemy wraz z jego roślinami do sprzedaży i na wystawę, jak również ze swoim asortymentem. W pierwszy dzień wystawy będzie również Sativ z roślinami z tc, ponadto będzie się wystawiał prawdopodobnie Marcin z Salonu Orchidei. Ponadto w programie przewiduje się prelekcje o podstawowej tematyce. Mieszkańców Wawy i okolic, którzy mogliby odebrać plakaty z Ogrodu (plakaty niewielkie, format A3 lub A4) i pomóc w rozreklamowaniu imprezy, proszę o kontakt ze mną Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Nie wiem czy jest tu jakiś słuchacz brzmień etnicznych, okołofolkowych, ale może kogoś sprawa zainteresuje. Z wystawą zbiega się czasowo i przestrzennie festiwal folkowy Nowa Tradycja. Dla mnie jest to dodatkowy argument za przyjazdem do Warszawy. http://www2.polskieradio.pl/nowatradycja/ Mam nadzieję, że nikt nie poczuł się dotknięty moim offtopem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi