Skocz do zawartości

Wystawa roslin owadożernych - Warszawa 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wiemy już na 100% jacy wystawcy będą na wystawie? Wybaczcie, ale nie orientuję się po imionach/nickach na forum, a chciałbym może coś zamówić do odbioru osobistego na wystawie - jeśli byłoby to możliwe. Byłbym wdzięczny za namiary, strony www, cokolwiek - tutaj, bądź na PM.

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Witam świątecznie:)

Mamy już trochę nowych informacji na temat wystawy. Na chwilę obecną sprawa przedstawia się tak, że Davida najprawdopodobniej nie będzie na wystawie osobiście, my przyjedziemy wraz z jego roślinami do sprzedaży i na wystawę, jak również ze swoim asortymentem. W pierwszy dzień wystawy będzie również Sativ z roślinami z tc, ponadto będzie się wystawiał prawdopodobnie Marcin z Salonu Orchidei.

Odnośnik do odpowiedzi

W niedzielę będzie możliwość odebrania z Ogrodu plakatów i ulotek; jeśli ktoś z mieszkańców stolicy i okolic miałby możliwość pomocy w propagacji imprezy, byłoby super. Masiol już dość dawno temu zadeklarował chęć pomocy, za co z góry dziękuję :)

Plakaty dostępne będą u mgr Joanny Bogdanowicz - najlepiej pytać w kasie, gdzie akurat Pani mgr będzie się znajdować ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć.

Jeśli chodzi o obecność moją i Floralab'u na imprezie- niestety na skutek problemów logistyczno-osobowych ;) w tym roku nie będzie stoiska. Za to- mnie będzie można znaleźć na terenie wystawy i na prelekcji o in-vitro.

Jeśli chcecie żebym poruszył jakieś specjalne tematy dotyczące TC- piszcie na PW/tutaj ;)

Pozdrawiam i do zobaczenia!

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie - serdecznie zapraszamy na prelekcje ;) Jak chodzi o moją działkę cudów raczej proszę się nie spodziewać, tematyka bardziej pod początkujących.

A przy okazji, gdyby ktoś miał ochotę, zapraszam na wspomniany gdzieś przeze mnie Dzień Fascynacji Roślin na UŚ dzień przed wystawą, będzie też trochę mięsożernie :) a szczegóły : www.dzienroslin.pl

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.