Marrom Napisano 17 Maja 2012 Share Napisano 17 Maja 2012 Mam nadzieję, że jutro zdążę na pociąg i zawitam również w sobotę na wystawie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 17 Maja 2012 Share Napisano 17 Maja 2012 Fajnie... czyli cała Polska się zbiera i przyjeżdża do Warszawy, a ja muszę z niej wtedy wyjechać.... &%#$!@%^ ... no cóż. Poróbcie zdjęcia, co bym mógł sobie potem pooglądać jak się świetnie bawiliście. Niedzielę chyba już sobie daruję, bo jak widzę większość (z wiadomych powodów) będzie tylko w sobotę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 Na wystawie powinienem zainstalować się w sobotę około godziny 13:36. Wprawdzie zdjęcie mojej paszczy znajduje się po lewej stronie, ale, żeby nie było trudniej, napiszę, iż nieprawda, że nie będę miał na sobie pomarańczowej koszulki Łąki Łan (przy sprzyjających warunkach pogodowych - przy pozostałych żupan). Do zobaczenia w Warszawie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 Ja bede pewnie okolo 11 (10:23 przyjezdza pociag na centralny 'planowo') bede z dama i prawdopodobnie bede ubrany w zielona koszulke dc i bluze w paski zaleznie od pogody ;> Pozdrawiam i do zobaczenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 Powinniście sobie porobić identyfikatory z nickami. Wtedy byłoby łatwiej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 Koniecznie robić jutro zdjęcia proszę! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 A Łąki Łan gra jutro w Poznaniu, podczas gdy ja będę w wawie ;( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 (edytowane) W oczekiwaniu na zdjęcia z wystawy, możecie rzucić okiem na brudne skarpety mojego współpasażera z pociągu. Nie widać na zdjęciu jak bardzo uwalone były jego sofiksy, ale wierzcie mi: były koszmarnie uwalone i śmierdziały. Co to ma wspólnego z wystawą, zapytacie. Chyba nic, ale każda okazja do tego, by powiedzieć "Myjcie się, Rodacy!" jest dobrą okazją. P.S. Podobno w Wietnamie nawet świnie są myte raz dziennie. Dobrze było Was zobaczyć. Szkoda tylko, że tak niewielu. Dzięki i do zobaczenia. Oby szybciej niż za rok. Edytowane 19 Maja 2012 przez Kosa1984 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Już jestem. Mój poranny pociąg okazało się, że nie jeździ w niedzielę :/ Dopiero wróciłem do domu. Na szybko dosłownie kilka fotek. Jutro więcej Chciałbym podziękować wszystkim za wspólne spotkanie i świetną atmosferę. Szkoda tylko, że było Nas tak mało. Mam nadzieję, że będzie nam dane w tym roku jeszcze spotkać się kilka razy (myślę o Pradze i może Bonn ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Ach, jeszcze kto jest kto. Na ostatnim zdjęciu od lewej: Sativ, Hddk, Albert, Paulina, evulFarmer, masiol90, Radek:), Marrom, Kosa1984. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Extra Czadowe kapturnice! P.S- Z ciekawości się zapytam, za ile kupiłeś Marrom S. Flava? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Nie trzeba było kupować, żeby sobie zrobić fotkę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 No tak ale pomyślałem że to jego no bo w końcu na wystawy się jeździ po to aby coś kupić, nie? To zapytam inaczej, za ile były? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Wielkie po 40. A jeździ się po to żeby z ludźmi pogadać i się dobrze bawić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Dokładnie tak, zakup roślin to w sumie dodatek dla osób, które już mają jakieś rośliny... nie jedzie się w celu zakupu roślin, tylko kupuje się rośliny przy okazji spotkania towarzyskiego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi