Skocz do zawartości

Wystawa roslin owadożernych - Warszawa 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Fajnie... czyli cała Polska się zbiera i przyjeżdża do Warszawy, a ja muszę z niej wtedy wyjechać.... &%#$!@%^ ... no cóż. Poróbcie zdjęcia, co bym mógł sobie potem pooglądać jak się świetnie bawiliście. :) Niedzielę chyba już sobie daruję, bo jak widzę większość (z wiadomych powodów) będzie tylko w sobotę.

Odnośnik do odpowiedzi

Na wystawie powinienem zainstalować się w sobotę około godziny 13:36. Wprawdzie zdjęcie mojej paszczy znajduje się po lewej stronie, ale, żeby nie było trudniej, napiszę, iż nieprawda, że nie będę miał na sobie pomarańczowej koszulki Łąki Łan (przy sprzyjających warunkach pogodowych - przy pozostałych żupan). Do zobaczenia w Warszawie. :)

Odnośnik do odpowiedzi

W oczekiwaniu na zdjęcia z wystawy, możecie rzucić okiem na brudne skarpety mojego współpasażera z pociągu. Nie widać na zdjęciu jak bardzo uwalone były jego sofiksy, ale wierzcie mi: były koszmarnie uwalone i śmierdziały. Co to ma wspólnego z wystawą, zapytacie. Chyba nic, ale każda okazja do tego, by powiedzieć "Myjcie się, Rodacy!" jest dobrą okazją. P.S. Podobno w Wietnamie nawet świnie są myte raz dziennie. ;)

1jpeg_rwxphwr.jpeg

Dobrze było Was zobaczyć. Szkoda tylko, że tak niewielu. :) Dzięki i do zobaczenia. Oby szybciej niż za rok.

Edytowane przez Kosa1984
Odnośnik do odpowiedzi

Już jestem. Mój poranny pociąg okazało się, że nie jeździ w niedzielę :/ Dopiero wróciłem do domu.

Na szybko dosłownie kilka fotek. Jutro więcej :)

Chciałbym podziękować wszystkim za wspólne spotkanie i świetną atmosferę. Szkoda tylko, że było Nas tak mało. Mam nadzieję, że będzie nam dane w tym roku jeszcze spotkać się kilka razy (myślę o Pradze i może Bonn :) )

DSC03724.jpg

DSC03731.jpg

DSC03738.jpg

DSC03750.jpg

DSC03754.jpg

DSC03758.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak, zakup roślin to w sumie dodatek dla osób, które już mają jakieś rośliny... nie jedzie się w celu zakupu roślin, tylko kupuje się rośliny przy okazji spotkania towarzyskiego.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.