fly guy Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Fajnie, szkoda że tym razem nie udało mi się dotrzeć (międzylądowanie w Rodos i w W-wie byłem już po zamknięciu wystawy.). Z drugiej strony, niedużo osób z forum, więc chyba na miejscu jakieś ciekawe pomysły na poszerzenie grona forumowiczów powstały ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Fajnie, szkoda że tym razem nie udało mi się dotrzeć (międzylądowanie w Rodos i w W-wie byłem już po zamknięciu wystawy.). Z drugiej strony, niedużo osób z forum, więc chyba na miejscu jakieś ciekawe pomysły na poszerzenie grona forumowiczów powstały ? Niedużo osób bo być może brak kasy jak u mnie (nie każdego stać na Rodos) Jakby wystawy były w Krakowie pewnie bym zawitał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadam8806 Napisano 21 Maja 2012 Autor Share Napisano 21 Maja 2012 Dokładnie jeździ się żeby poznać i pogadać... ehh... Jak za rok znowu się nie uda to skacze z mostu już tym razem :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikita Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Ja roślinki kupiłam i jestem z nich bardzo zadowolona szczególnie z darlingtoni i z helki Alberciaż dzięki ;-) wystawa naprawdę super a kapturnice rewelacyjne http://desmond.imageshack.us/Himg713/scale...amp;res=landing pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 To dlaczego sie nie przywitalas ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Niedużo osób bo być może brak kasy jak u mnie (nie każdego stać na Rodos) Jakby wystawy były w Krakowie pewnie bym zawitał I nie każdy rozumie, co to jest międzylądowanie... Nie chodzi o to, czy kogoś stać czy nie, ale o ogólny trend malejący. 2 lata temu było mnóstwo ludzi z forum, choć może nie było zbiorczego zdjęcia. W zeszłym roku było już osób mniej, choć grupa jeszcze całkiem pokaźna. W tym roku, sądząc ze zdjęć, pojawiło się z forum do 10 osób (ujawnionych) Stąd mój niepokój, iż osób spotykających się (jak i doświadczonych hodowców udzielających się na forum) ubywa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Kilka strzałów na szybko: pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 I jeszcze mała fotorelacja http://www.rosliny-owadozerne.pl/galeria/t...s.php?album=128 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Spoko, jak ja zaczynałem to mogłem złapać kontakt z czterema osobami, z czego dwóm rośliny mieściły się na jednym parapecie. Jaka by tendencja spadkowa nie była, coś mi się nie widzi możliwość powrotu do tamtych czasów. A skoro z tamtego rozwinęło się do obecnego, to znaczy się, że niewiele trzeba, aby coś stworzyć. Taki rok. Zima ludzi wybiła, zdarza się. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 Miałem do was wpaść tym bardziej, że mieszkam teraz w Warszawie, ale niestety wypadła praca w sobotę, a w niedzielę trzeba było odespać. Niestety nie mogłem. Miło by było sobie przypomnieć tamte czasy hehe coś pewnie bym zakupił Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi