Serbia Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Czy wiemy już na 100% jacy wystawcy będą na wystawie? Wybaczcie, ale nie orientuję się po imionach/nickach na forum, a chciałbym może coś zamówić do odbioru osobistego na wystawie - jeśli byłoby to możliwe. Byłbym wdzięczny za namiary, strony www, cokolwiek - tutaj, bądź na PM. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 carnisana.pl - Alberciarz, Nwankwo greenspot.pl - Sativ carnivoria.eu - nieobecny David. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Żebyśmy taką pogodę jak teraz mieli na wystawie. Oj byłoby pięknie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Punkt dla Ciebie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamJ Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Czyli w sobote sie najlepiej zjawic? Czesi beda? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Witam świątecznie:) Mamy już trochę nowych informacji na temat wystawy. Na chwilę obecną sprawa przedstawia się tak, że Davida najprawdopodobniej nie będzie na wystawie osobiście, my przyjedziemy wraz z jego roślinami do sprzedaży i na wystawę, jak również ze swoim asortymentem. W pierwszy dzień wystawy będzie również Sativ z roślinami z tc, ponadto będzie się wystawiał prawdopodobnie Marcin z Salonu Orchidei. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 Nie możemy zapomnieć o piwku dla Pana Roberta. Ja wezmę dla niego sztukę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 Zgadzam sie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Ktoś ze śląska jedzie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 W niedzielę będzie możliwość odebrania z Ogrodu plakatów i ulotek; jeśli ktoś z mieszkańców stolicy i okolic miałby możliwość pomocy w propagacji imprezy, byłoby super. Masiol już dość dawno temu zadeklarował chęć pomocy, za co z góry dziękuję Plakaty dostępne będą u mgr Joanny Bogdanowicz - najlepiej pytać w kasie, gdzie akurat Pani mgr będzie się znajdować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikita Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Dopisuje się do listy uczestniczących w wystawie o której godzinie będziecie się zbierać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 mysle ze kolo 10 juz sie jakas grupka zbierze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 Cześć. Jeśli chodzi o obecność moją i Floralab'u na imprezie- niestety na skutek problemów logistyczno-osobowych w tym roku nie będzie stoiska. Za to- mnie będzie można znaleźć na terenie wystawy i na prelekcji o in-vitro. Jeśli chcecie żebym poruszył jakieś specjalne tematy dotyczące TC- piszcie na PW/tutaj Pozdrawiam i do zobaczenia! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 Właśnie - serdecznie zapraszamy na prelekcje Jak chodzi o moją działkę cudów raczej proszę się nie spodziewać, tematyka bardziej pod początkujących. A przy okazji, gdyby ktoś miał ochotę, zapraszam na wspomniany gdzieś przeze mnie Dzień Fascynacji Roślin na UŚ dzień przed wystawą, będzie też trochę mięsożernie a szczegóły : www.dzienroslin.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikita Napisano 17 Maja 2012 Share Napisano 17 Maja 2012 Tematyka bardziej dla początkujących... czyli coś dla mnie Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi