Skocz do zawartości

Nawilżacz powietrza

Gekon

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

W poprzednim temacie już mówiłem że chce założyć kolejne terra. Więc- pojawił się problem jeśli chodzi o robienie pary w terra. Chce aby pomiędzy terrariami stał jeden nawilżacz, z którego wychodzą dwie rury. Zamieszczam swoje działo picassa więc bedzie bardziej wiadomo o co chodzi :] . http://imageshack.us/photo/my-images/252/terrah.jpg/.

Problem tkwi w tym że ja takiego nawilżacza nie spotkałem więc chcę się Was doradzić jak takie coś można zrobić.

pozdro

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... niezły pomysł ale problem tkwi w tym że jak ja to podłącze do nawilżacza... ;( do tego będzie problem aby dopasować odpowiedni wężyk aby się zmieścił w tym trójniku...

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz pokombinować :) (nie wiemy jakie masz wyjście z nawilżacza aby coś ci podpowiedzieć). A istnieje coś takiego jak redukcja. Przechodzisz na mniejszą średnicę i dopasujesz na pewno jakiś wężyk.

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz pokombinować :) (nie wiemy jakie masz wyjście z nawilżacza aby coś ci podpowiedzieć). A istnieje coś takiego jak redukcja. Przechodzisz na mniejszą średnicę i dopasujesz na pewno jakiś wężyk.

Chodzi oto że ja nie mam jeszcze nawilżacza (to znaczy mam jeden ale on jest używany w innym terra) ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.