Gekon Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Witajcie W poprzednim temacie już mówiłem że chce założyć kolejne terra. Więc- pojawił się problem jeśli chodzi o robienie pary w terra. Chce aby pomiędzy terrariami stał jeden nawilżacz, z którego wychodzą dwie rury. Zamieszczam swoje działo picassa więc bedzie bardziej wiadomo o co chodzi . http://imageshack.us/photo/my-images/252/terrah.jpg/. Problem tkwi w tym że ja takiego nawilżacza nie spotkałem więc chcę się Was doradzić jak takie coś można zrobić. pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rapheel11 Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 http://allegro.pl/elektryczny-nawilzacz-po...2185576194.html Tylko taką żabę znalazłem,która ma 2 wyjścia na parę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 15 Marca 2012 Autor Share Napisano 15 Marca 2012 Mało estetyczne no ale dzięki bardzo za pomoc! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eutr Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 trójnik pcv i rozgałęzisz sobie rurę ktorą będzie doprowadzona para, kupisz w większości sklepów budowlanych za 2 - 10 zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 16 Marca 2012 Autor Share Napisano 16 Marca 2012 Hmm... niezły pomysł ale problem tkwi w tym że jak ja to podłącze do nawilżacza... ;( do tego będzie problem aby dopasować odpowiedni wężyk aby się zmieścił w tym trójniku... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leoj Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Musisz pokombinować (nie wiemy jakie masz wyjście z nawilżacza aby coś ci podpowiedzieć). A istnieje coś takiego jak redukcja. Przechodzisz na mniejszą średnicę i dopasujesz na pewno jakiś wężyk. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 16 Marca 2012 Autor Share Napisano 16 Marca 2012 Musisz pokombinować (nie wiemy jakie masz wyjście z nawilżacza aby coś ci podpowiedzieć). A istnieje coś takiego jak redukcja. Przechodzisz na mniejszą średnicę i dopasujesz na pewno jakiś wężyk. Chodzi oto że ja nie mam jeszcze nawilżacza (to znaczy mam jeden ale on jest używany w innym terra) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi