Marrom Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Wystawa "European Carnivorous Plants Exhibition and Exchange" (EEE) w tym roku odbędzie się w Bonn (Niemcy) w dniach 20-22 lipca 2012. Odległość spora ale osiągalna. Oficjalna strona wystawy: http://eee2012.jimdo.com/ Jeśli ktoś planuje wyjazd na wystawę proszę o informacje w tym temacie. Możliwe, że ktoś się jeszcze zdecyduje i bedzię okazja do wspólnego wyjazdu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Hej, ja na pewno będę, już zaklepałem sobie nocleg u rodziny w Niemczech. Niestety, wpadnę tylko na 1 dzień (sobota lub niedziela), gdyż nie dam rady nocować w Bonn. Nie mam też niestety możliwości podwiezienia kogoś, cały samochód już skompletowany. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Ja również się pojawię, z tym, że nie wiem na jak dlugo. Jade pociagiem, gdyz mieszkam we Frankfurcie n/M. i w wakacje bede wlasnie tam a nie w Krk. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Będę, ale pewno samolotem polecę, więc brać kogokolwiek nie mam możliwości Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Tez rozwazam wybranie sie Niestety tanie linie leca tylko do Frankfurtu Hahn. Ktos ewentualnie pisze sie na wspolna podroz pociagiem z Frankfurtu n/M? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Zarowno Darwiniana jak i Bonn zblizaja sie wielkimi krokami. Czy orientuje sie ktos w jakichs noclegach w Bonn? Ktos sie jeszcze wybiera ? Moze jedzie przez Frankfurt n/M? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 pytanie do osób, które się wybierają - jesteście w stanie określić którego dnia i mniej więcej w jakich godzinach kto będzie? Zawsze fajnie byłoby się spotkać, nawet w wąskim gronie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 Prawdopodobnie pojawię się w niedzielę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 15 Lipca 2012 Autor Share Napisano 15 Lipca 2012 Ja niestety muszę sobie odpuścić wyjazd. Względy techniczne i finansowe zaważyły na decyzji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi