yahooo Napisano 19 Marca 2012 Share Napisano 19 Marca 2012 Witam W czwartek dostałem rosiczke D. nidiformis i zauważyłem ze wypuszcza dziwne liście. Czemu tak ? Większy liść już taki był ale myślałem ze to wina transportu ale ten młody tez tak dziwnie rośnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 według mnie normalnie rośnie , wypuszcza nowe liscie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 A to nie przypadkiem kwiatek? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 raczej rosnie normalnie nie, to lisc. na tym zdjeciu jest kwitnaca http://i343.photobucket.com/albums/o473/kl.../DSCF0011-1.jpg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yahooo Napisano 20 Marca 2012 Autor Share Napisano 20 Marca 2012 Dzisiaj ten liść lezy juz prawie na ziemi. Czy to normalne? I jakieś czerwone plamki są na tym młodym liściu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Zrób zdjęcie to będzie łatiwej określić co to są te czerwone kropki ale podejrzewam że to rosa a raczej miejsce gdzie sie ona pojawi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yahooo Napisano 21 Marca 2012 Autor Share Napisano 21 Marca 2012 Na tym zdjęciu to dobrze widać, takie żółto-czerwone plamki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi