radas01 Napisano 13 Maja 2006 Share Napisano 13 Maja 2006 Czy właśnie stylidium musi miec dużą wilgotność??? czy też wystarczy jak stoi na perapecie??? nigdzie nie moge znależć info na ten temat. Ktoś wie??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 13 Maja 2006 Share Napisano 13 Maja 2006 Mozesz spokojnie hodowac na parapecie, a nawet na zewnatrz (np stylidium debile). Ja niestety zapomnialem schowac ich na zime i nie poradzily sobie z mrozem. Obecenie staram sie o sciagniecie 3 gatunkow stylidium i przywrocenie ich hodowli. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 16 Listopada 2006 Share Napisano 16 Listopada 2006 troche odkopię temat, ponieważ liczę na radę. mam już wolne akwa (rybki poszły... ) i moje pytanko, jeżeli w akwa bedzie 20-30 stopni i wilgotność, to jak ja jej na noc zapewnię spadek temperatury? ps. Kto tu jest expertem od heliamfor? Chcę jego gg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 31 Grudnia 2006 Share Napisano 31 Grudnia 2006 Do stylidium nie potrzebne spadki, szczegolnie do gatunku debile. Najwazniejsze jest swiatlo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi