Redon Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Witam ja krótko , zwięźle i na temat. Czy to moja d, spatulata wersja olbrzym. Z tym olbrzymem teraz nie widać tylko chce wiedzieć czy stałem sie posiadaczem roślinki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Nie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikorbs Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Raczej jest to chwast. Tak wygląda kiełkująca rosiczka. Musisz czekać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sknerus Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 to co rośnie to chwast nie rosiczka wygląda mi iż zrobiłeś błoto z torfu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VistaManiak Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Poczekaj niech urośnie , rosiczka może tak wyglądać (ciekawe jak w martwym torfie może się znaleźć chwast?) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Poczekaj niech urośnie , rosiczka może tak wyglądać (ciekawe jak w martwym torfie może się znaleźć chwast?) Bzdura! Tak nie wygląda mała D. spatulata. Odpowiedź została już wcześniej udzielona. Zamykam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi