m2arian2 Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 Witam, Dzisiaj doszła do mnie paczka z carnisana.pl . Chciałem się upewnić czy jest to drosera intermedia i czy , roślina jest w dobrym stanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 Roslina jeszcze zimuje... Postaw ja na parapecie ale tak zeby nie miala za cieplo, ale duzo swiatla. jak roslina sie zacznie wybudzac bedzie latwiej stwierdzic co to za gatunek ale na 99.99% to jest ta rosiczka poniewaz chlopaki z carnisany wiedza co sprzedaja. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 Kształt zeszłorocznych liści wskazuje na intermedia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m2arian2 Napisano 30 Marca 2012 Autor Share Napisano 30 Marca 2012 Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi