Marrom Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Miło mi zakomunikować iż zwycięzcą kolejnej, marcowej edycji konkursu zostaje latos333. GRATULUJĘ pięknej rośliny i zwycięstwa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Zasluzone zwyciestwo Gratuluje swietnej rosicy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Gratulacje. :-) Piękny okaz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Super roślinka! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Dzięki wszystkim za głosy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artistide Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Nie będę oryginalny i też Ci pogratuluję. A więc gratuluję. Głosowałem na Ciebie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzbanecznik*rosiczka Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Piękna roślinka. GRATULUJĘ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWELzPOLSKI Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Też chciałem na zagłosować na Twoje zdjęcie, ale nie mogłem ze względu na to, że mam status "nowy forumowicz". btw: po jakim czasie mój status zmieni się na forumowicz? Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez PAWELzPOLSKI Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Po 30 dniach tak mi się wydaje Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez Gekon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artistide Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Tak w ogóle, co to za gatunek? D. prolifera to to nie jest... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) W temacie z fotkami pisze że to Drosera rupicola Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez Gekon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artistide Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Dzięki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 W marcowym konkursie wzięły udział dobre zdjęcia ładnych roślin, ale i tak głosowanie było czystą formalnością. Moje gratulacje, Latos! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VistaManiak Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Gratuluję wygranej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter89 Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Również chciałem w tej edycji wstawić jakies swoje zdjecie do konkursu, ale jak zobaczyłem Twoje to stwierdziłem że nie ma to najmniejszego sensu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi