dzbanecznik*rosiczka Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Wybrałem się do OBI by zakupić muchołówkę a przyjechałem z dzbanecznikiem za 3.99zł ... W doniczce są 2 dzbaneczniki a na każdym z nim po jednym odroście ... ZDJĘCIA Całości Wysokość Odrostów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWELzPOLSKI Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Aż się wierzyć nie chce, że za taka kasę można kupić dzbanecznika takich rozmiarów, a stan nie jest najgorszy jak na roślinkę z marketu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzbanecznik*rosiczka Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Nie zdążyłem napisać w poście przyjmuje porady a i dacie mi linka linków na jakiś ukorzeniacz na allegro .... Pooszę .. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWELzPOLSKI Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 To mało wymagający dzbanecznik (pewie ventrata) a w temacie : http://www.rosliny-owadozerne.pl/Jak-ukorz...ik--t13937.html fajnie jest opisane i narysowane co zrobić, żeby ukorzenić sadzonkę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadomaniak Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Ten dzbanecznik nie posiada dzbanów(chyba długo mieli go w sklepie)i przez to poszedł na przecenę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzbanecznik*rosiczka Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Pewnie tak a raczej na pewno ale za 3.99 to kto by nie kupił .. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) Nie zdąrzyłem napisać w poście przyjmuje porady a i dacie mi linka linków na jakiś ukorzeniacz na allegro .... Pooszę .. Takiego lenia to ja jeszcze nie widziałem . Sam nim jestem ale na pewno nie aż takim aby prosić o poszukanie czegoś za mnie...tym bardziej jeśli chodzi o wpisanie ''ukorzeniacz'' w wyszukiwarce Allegro A tak w ogóle to po co Ci on? PAWELzPOLSKI -HAHAHAHA Odkąd jesteś na forum naliczyłem chyba z 15 takich postów. Seriously, ogarnij się Jeśli chodzi o dzbanecznik- dużo słońca i odpowiednie warunki na pewno zaowocują dorodnymi dzbankami Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez Gekon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzbanecznik*rosiczka Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2012 I jak mi wiadomo to wilgotność akurat pod nim jak on wisi mam nawilżacz powietrza .. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Przydaloby sie przemyc mu liscie bo widac ze byl zraszany twarda woda.. Mnostwo osadu na lisciach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Szkoda, że w Pile nie ma OBI Za to w Nomi widziałem spore dzbaneczniki z wysuszonymi dzbankami za 120 złotych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam69691 Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Jak by u mnie w OBI była przecena na te rośliny z chęcią bym kupił. Na pewno Tobie odżyje ten dzbanecznik i będzie jeszcze pewnie wypuszczał piękne dzbanki . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi