Marrom Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Peter D'Amato - California Carnivores. http://vimeo.com/39897167 Może ktoś pokusi się o zrobienie tłumaczenia? Dodalibyśmy wówczas napisy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Bardzo ciekawy wywiad! W końcu wiem jak się poprawie wypowiada łacińskie nazwy roślin Fajnie jakby byli w UK a nie w USA Pokazują jak karmią muchołówki mącznikiem młynarkiem, ja osobiście tego sposobu karmienia nie polecam ponieważ u mnie praktycznie za każdym razem taki robal wygryzł dziurę w pułapce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosiarz Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Możesz mu najpierw uszkodzić aparat gębowy i po problemie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Zdjecia poprostu zapieraja dech w piersiach... Jesli bede w californi to musze sie tam wybrac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi