Gekon Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam Do ogrzania terrarium użyję maty grzewczej podłączonej do termostatu Habistat którą dzisiaj zakupiłem. Aby odbić ciepło od dna maty grzewczej postanowiłem że użyję ekranu za grzejnikowego. Ale nie wiem co zrobić aby rozprowadzić równomiernie ciepło po terra. Myślałem nad piaskiem no ale jak ja mam go wyłożyć skoro tam będzie woda i kermazyt? Z góry dzięki za pomoc Edit- Rozmiary terra to 81 x 36 x 50 cm Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez Gekon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiu881 Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Jakie wymiary ma mata? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Jest dość spora bo ma 572x274mm czyli zakrywa prawie całe akwarium no ale i tak chcę to ciepełko rozprowadzić No chyba że to wystarczy do utrzymania temperatury min. 32 stopni. Do tego oświetlenie 4x24W Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi