VistaManiak Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) otóż przesadzałem dzisiaj mojego muchołka i przysypałem trochę stożek , i niechcący zerwałem jeden korzeń (a było ich 12) , czy będzie dobrze? bo się zaczynam trochę martwić Edit: Stożek Wzrostu Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez VistaManiak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artistide Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Nie rozumiem. Wszystko przez edit. Zerwałeś stożek wzrostu, czy jak? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VistaManiak Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) Nie rozumiem. Wszystko przez edit. Zerwałeś stożek wzrostu, czy jak? nie ,przysypałem go torfem Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez VistaManiak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artistide Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 To go odkop... o_O Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VistaManiak Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Gotowe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roslina1991 Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) hehe nawet jakbyś nie odkopał byłoby ok Ja nie zwracam większej uwagi czy jest przysypany czy nie. Nie stresuj się tak muchołówka to nie bombka na choinkę, jak upuścisz nie pęknie edit:literówka Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez roslina1991 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi