Marrom Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Na Warmii i Mazurach powstał jeden z najmniejszych w regionie rezerwatów przyrody - Torfowisko na Tatarskiej Górze koło Gołdapi. Zarządzenie o uznaniu obszaru za rezerwat wydał Regionalny Dyrektor Ochrony Środowiska w Olsztynie. Więcej... http://olsztyn.gazeta.pl/olsztyn/1,48726,1...l#ixzz1smJ1uhUR Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Gołdap, Gołdap Moje okolice Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Najlepsze jest to zdjęcie "rosiczki długolistnej" w artykule" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 22 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Tak to jest jak się specjaliści biorą za pisanie. Widać wyszli z założenia, że dla zwykłego zjadacza chleba to bez różnicy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VistaManiak Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) Czyli tam gdzie Mieszkałem Edit: Na WM w Bezledach Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez VistaManiak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Tak to jest jak się specjaliści biorą za pisanie. Widać wyszli z założenia, że dla zwykłego zjadacza chleba to bez różnicy Zwykły zjadacz chleba rosiczką nazywa muchołówkę, więc w tym wypadku podpis jest wystarczająco adekwatny do zdjęcia, można by rzec... ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) Nie wiem o co Wam chodzi. Przecież ma dość długie liście, więc pewnie długolistna. Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez Kosa1984 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artistide Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Ale ma też lepkie liście! Rosiczka lepkolistna! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi